Home » Om BriKa

Om BriKa

BriKa Coaching ble grunnlagt i 2003 av Brigitte Fenz og Kai Møller. 2009 overtok Brigitte og  viderefører det felles verdigrunnlag som bedriften er bygget på.

Søren Kierkegaardprinsippet:

«Hvis det i sanhet skal lykkes at føre et menneske hen til et bestemt sted, må man først og fremst passe på at finne ham der hvor han er, og begynne der. Dette er hemmeligheten i enhver hjelpekunst. Enhver der ikke kan det, han er selv i en inbildning når han mener at kunne hjelpe en anden. For i sannhet at kunne hjelpe en anden, må jeg forstå mer end ham – men dog først og fremst forstå det han forstår.»

– Søren Kierkegaard, dansk filosof

Bedriften har kontoret sitt sentralt i Lillehammer ved Lilletorget. Du er hjertelig velkommen til samtale i våre lune og trivelige lokaler i Storgata 89 (Kronenbygget).

Brigitte Fenz

 

Brigitte Fenz har lang erfaring og utdanning som leder og pedagog, i personal- og organisasjonsutvikling, som prosessleder, coach og kursholder. Hun jobber primært med individuell coaching, terapi, par-og familiecoaching, prosessledelse, kurs og foredrag i kommunikasjon og oppbyggende energiarbeid.

Brigitte leder personalutviklings- og omstillingsprosesser i små og mellomstore bedrifter og kan bistå i utfordrende jobbsituasjoner som veileder i korte eller lengre perioder.

  • E-post:brigitte@brikacoaching.no
  • Mobil: 91860590
  • Internasjonalt sertifisert NLP-Coach og NLP-Master Practitioner, HNLP master, pedagogisk veileder, utdanning i prosjektarbeid og målrettet kompetansestyring, grunnopplæring Norsk Krisesenterforbund, lederopplæring i forandringsledelse-teambygging-presentasjonsferdigheter-personligutvikling og stressmestring.

I perioder har BriKa Coaching studenter under utdanning som trenger arbeidspraksis og mentoring.